Dokumentin hallinta

Digitaalisten asiakirjatyönkulkujen etuna on yleensä nopeus, mutta todellisuudessa asiakirjan siirtäminen yhdestä toimistojärjestelmästä toiseen vaatii paljon manuaalista työtä. Siihen kuluu arvokasta aikaa ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Usein näin tapahtuu tehtäessä yhteistyötä eri osastojen välillä tai kumppaneiden kanssa, kun käytössä olevia järjestelmiä ei ole täysin integroitu toisiinsa. Tilanne voi olla hyvin turhauttava. Asiakirjanhallinnan ammattilaisena Canon voi auttaa optimoimaan päivittäisen asiakirjanhallinnan siten, että keskipisteessä on käyttäjä, ei järjestelmä.

Kuinka monta asiakirjaa työstät, vastaanotat ja jaat päivässä? Sekä fyysisten että digitaalisten asiakirjojen turvaaminen on merkittävä haaste jokaiselle yritykselle. Suojauskäytännöt eivät kuitenkaan saa hidastaa liiketoimintaa. Canon tekee yhteistyötä monien sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät päivittäin erittäin luottamuksellisia asiakirjoja tai antavat asiakkaiden käyttää tulostustoimintojaan. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakirjoillesi tarvittavan tietoturvan sekä tehostaa ja nopeuttaa tulostusta.

Päivittäin tarvittavat asiakirjat pitää tallentaa luotettavasti ja varmasti. Autamme sinua järjestämään tallentamisen paikallisesti tai pilvipalveluna tarpeesi mukaan.

Stacks Image 835
Stacks Image 837
Stacks Image 839
Stacks Image 841
Stacks Image 843
Stacks Image 845
Stacks Image 1047