Tietotekniikka

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan tietotekniikan tablet -tietokoneista palvelimiin - luotettavasti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Kaikkiin laitehankintoihin on saatavilla rahoitusratkaisu.

Voimme toimittaa laitteet myös elinkaarimallin mukaisesti. Tällöin saatte tuotteet avaimet käteen -asennettuna, ylläpidon koko niiden elinkaaren ajan ja hävitämme ne lopulta tietoturvallisesti.

Tietoturvaratkaisut

Tietoturva-ratkaisut

Canoteam Oy toimittaa tietoturvaratkaisut yrityksen tietoturvasäännösten ja toiveiden mukaisesti. Palveluihimme sisältyvät lisenssit ja niiden hallinta sekä jatkuva tietoturvatilan valvonta.

Tarjoamme asiakkaillemme mm. päätelaitteen salauspalvelun, virustorjuntapalvelun, turvapostin sekä vahvan tunnistautumispalvelun.

Pilvipalvelut

Yrityksesi tuottavuus lisääntyy, kun työntekijöillä on käytössään työn tekemiseen parhaiten soveltuvat modernit työkalut - kuten Microsoft Office 365. Voit työskennellä ja tallentaa tietoa turvallisesti sijainnistasi riippumatta, vaihtaa laitteelta toiselle ja tietosi avautuvat aina ajantasaisena pilvestä käsin. Enää ei tarvitse pelätä laitteen rikkoutumista ja tiedostojen menetystä sen myötä.

Stacks Image 835
Stacks Image 837
Stacks Image 839
Stacks Image 841
Stacks Image 843
Stacks Image 845
Stacks Image 1070