Tulostuksen ratkaisut

Toimitamme alan parhaita Canon toimisto-, ammattitulostamisen ja dokumentinhallinnan ratkaisuja sekä -palveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle. Oli tarpeesi sitten pientoimistoon tai suuryritystulostamiseen, löydät ratkaisun meiltä. Tarjoamme myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotta laitteesi toimivat takuulla luotettavasti ja ovat saatavilla silloin, kun tulosteita tarvitaan. Autamme yritystäsi  virtaviivaistamaan toimistosi menettelytavat, parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja lisäämään työntekijöiden tuottavuutta. Kerro meille haasteesi ja etsimme tarpeeseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Toimiston tulostimet

Kattavasta valikoimastamme löytyy vastaus kaikkiin tulostustarpeisiin. Tarjoamme sopivat ratkaisut sekä kotitoimistoon että ammattikäyttöön ja erilaisiin työyhteisöihin, joissa haasteita asettavat joustavat työajat, etätyöt, jaetut työpisteet, liikkuvaa työtä tekevät työntekijät tai eri maihin hajaantuneet tiimit.

Monitoimilaitteet

Monitoimi-laitteet

Canonin monitoimilaitteet sopivat tulostukseen, kopiointiin, skannaukseen ja faksaukseen niin kotitoimistoissa kuin suuremmissakin toimipisteissä.

Suurkuvatulostimet

Suurkuva-tulostimet

Suurkuvatulostimiemme, kopiokoneidemme, viimeistelylaitteidemme ja ohjelmistomme avulla voit kopioida, skannata, hallita ja jakaa elektronisesti sekä värillisiä että mustavalkoisia suurikokoisia teknisiä asiakirjoja ja graafisia teoksia. Meiltä saat myös tulostustöiden ja asiakirjojen hallintaratkaisut suurkuvatulostuskäyttöön.

Stacks Image 835
Stacks Image 837
Stacks Image 839
Stacks Image 841
Stacks Image 843
Stacks Image 845
Stacks Image 967