Tietotekniikka

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan tietotekniikan tablet -tietokoneista palvelimiin – luotettavasti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Kaikkiin laitehankintoihin on saatavilla rahoitusratkaisu.

Voimme toimittaa laitteet myös elinkaarimallin mukaisesti. Tällöin saatte tuotteet avaimet käteen -asennettuna, ylläpidon koko niiden elinkaaren ajan ja hävitämme ne lopulta tietoturvallisesti.

Tietoturvaratkaisut

Canoteam Oy toimittaa tietoturvaratkaisut yrityksen tietoturvasäännösten ja toiveiden mukaisesti. Palveluihimme sisältyvät lisenssit ja niiden hallinta sekä jatkuva tietoturvatilan valvonta.

Tarjoamme asiakkaillemme mm. päätelaitteen salauspalvelun, virustorjuntapalvelun, turvapostin sekä vahvan tunnistautumispalvelun.

Pilvipalvelut

Yrityksesi tuottavuus lisääntyy, kun työntekijöillä on käytössään työn tekemiseen parhaiten soveltuvat modernit työkalut – kuten Microsoft Office 365. Voit työskennellä ja tallentaa tietoa turvallisesti sijainnistasi riippumatta, vaihtaa laitteelta toiselle ja tietosi avautuvat aina ajantasaisena pilvestä käsin. Enää ei tarvitse pelätä laitteen rikkoutumista ja tiedostojen menetystä sen myötä.

Tulostuksen ratkaisut

Toimitamme alan parhaita Canon toimisto-, ammattitulostamisen ja dokumentinhallinnan ratkaisuja sekä -palveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle. Oli tarpeesi sitten pientoimistoon tai suuryritystulostamiseen, löydät ratkaisun meiltä. Tarjoamme myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotta laitteesi toimivat takuulla luotettavasti ja ovat saatavilla silloin, kun tulosteita tarvitaan. Autamme yritystäsi  virtaviivaistamaan toimistosi menettelytavat, parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja lisäämään työntekijöiden tuottavuutta. Kerro meille haasteesi ja etsimme tarpeeseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Kassat ja maksupäätteet

Saat helpotettua työntekijöiden työtaakkaa rutiinien automatisoinnilla ja palveltua asiakkaita monipuolisen tuotetiedon avulla paremmin. Paremman palvelun myötä asiakkaasi tulevat mielellään myös uudestaan. Helppokäyttöisyyden ansiosta saat uudet ja osa-aikaiset myyjät nopeasti tuottamaan pitkällisen kassajärjestelmän opettelun sijasta. Viivakoodituotteet ja helppokäyttöinen varastonhallinta kasvattavat tulostasi ja vähentävät hävikkiä. Autamme valitsemaan sinulle sopivimman järjestelmän ja saat esittelyn asiantuntevalta myyjältämme.

Esitystekniikka, audio / video -järjestelmät

Autamme sinua toteuttamaan tarpeitasi vastaavan esitys- tai videoneuvotteluratkaisun tämän päivän tekniikalla. Räätälöimiämme järjestelmiä on mm. luokkahuone-, auditorio- ja mainoskäytössä. Meiltä löydät data- ja videoprojektorit, dokumenttikamerat, näytöt sekä av-kalusteet ja valkokankaat.

Projektorit

Meiltä löydät projektorit esityskäyttöön, kokoushuoneeseen, luokkaan, tai auditorioon. Laajasta valikoimastamme löytyy mallit kannettavista laitteista aina suurtehoprojektoreihin.

Dokumenttikamerat

Toimitamme dokumenttikamerat moniin tarpeisiin. Tarvitsetko apua sopivan kameran valinnassa kokoushuoneeseen, luentosaliin tai luokkahuoneeseen? Kysy meiltä lisätietoja!

iDiD Infojärjestelmät

Helppokäyttöisin sisällönhallintajärjestelmä.

Oletko tullut ajatelleeksi, että hyvin suunniteltu ja viimeistelty näyttösisältö kiinnittää asiakkaan huomion perinteistä printtimainontaa tehokkaammin? Tutkimusten mukaan jopa 10 kertaa tehokkaammin. iDiDillä luot helposti visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä, jota voit ajastaa näytöille etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Selkeäkäyttöisen verkkopalvelun avulla sisältöjen tekeminen, päivitys ja ajastus onnistuu mistä vain myös mobiililaitteilla.

Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videoita, valmista html-sisältöä tai niiden yhdistelmiä. Integraatioiden avulla näytöillä voidaan esittää myös automaattisesti päivittyvää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

Asiakkaanamme saat käyttöösi paitsi helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän, myös maksuttoman koulutuksen sekä suomenkielisen tuen, joka palvelee viipymättä kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa. Valitsemalla iDiDin voit huoletta keskittyä siihen, mitä haluat kulloinkin tiedottaa, me hoidamme loput!

Työergonomia

Sopivilla laitevalinnoilla voidaan merkittävästi parantaa työskentelyasentoa ja vähentää staattista rasitusta. Meiltä saat toimivat ergonomiaratkaisut toimistotyöskentelyn arkeen. Kysy lisätietoja!

Dokumentin hallinta

Digitaalisten asiakirjatyönkulkujen etuna on yleensä nopeus, mutta todellisuudessa asiakirjan siirtäminen yhdestä toimistojärjestelmästä toiseen vaatii paljon manuaalista työtä. Siihen kuluu arvokasta aikaa ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Usein näin tapahtuu tehtäessä yhteistyötä eri osastojen välillä tai kumppaneiden kanssa, kun käytössä olevia järjestelmiä ei ole täysin integroitu toisiinsa. Tilanne voi olla hyvin turhauttava. Asiakirjanhallinnan ammattilaisena Canon voi auttaa optimoimaan päivittäisen asiakirjanhallinnan siten, että keskipisteessä on käyttäjä, ei järjestelmä.

Kuinka monta asiakirjaa työstät, vastaanotat ja jaat päivässä? Sekä fyysisten että digitaalisten asiakirjojen turvaaminen on merkittävä haaste jokaiselle yritykselle. Suojauskäytännöt eivät kuitenkaan saa hidastaa liiketoimintaa. Canon tekee yhteistyötä monien sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät päivittäin erittäin luottamuksellisia asiakirjoja tai antavat asiakkaiden käyttää tulostustoimintojaan. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakirjoillesi tarvittavan tietoturvan sekä tehostaa ja nopeuttaa tulostusta.

Päivittäin tarvittavat asiakirjat pitää tallentaa luotettavasti ja varmasti. Autamme sinua järjestämään tallentamisen paikallisesti tai pilvipalveluna tarpeesi mukaan.

Tulostusmateriaalit ja toimistotarvikkeet

Meiltä löydät tarvikkeita kaikille tärkeimmille tulostinmerkeille, mustavalko- ja väritulostukseen, arkki- ja suurkokojärjestelmille, moniin eri käyttötarkoituksiin ja -sovelluksiin.
Myymämme paperit, väriaineet, musteet ja muut kulutustarvikkeet ovat perusteellisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Tuotemerkkimme takaa tasaisen laadun, johon yrityksesi voi luottaa.